Flash Web


Voice-Over-Internet Protocol (Voip)

 

Voip ialah satu talian yang menggunakan internet sebagai pengantara. Panggilan dibuat dari PC (komputer) ke talian mudah alih (handphone) atau Talian Tetap TM (telefon rumah / pejabat) di seluruh Malaysia. Kadar panggilan adalah lebih rendah jika dibandingkan dengan kadar panggilan yang disediakan oleh penyedia perkhidmatan mudah alih yang lain. Ia lebih menjimatkan jika anda selalu menghubungi keluarga yang tersayang ketika di perantauan atau pun membuat urusan perniagaan di luar negara.

 

Info

 

Membuat panggilan menggunakan internet, ke talian mudah alih (handphone) atau Talian Tetap TM (telefon rumah / pejabat) di seluruh Malaysia.

Panggilan PERCUMA: Tertakluk kepada penyedia perkhidmatan. Juga berkaitan dengan negara-negara yang terpilih sahaja.
 

Kadar Panggilan (Rate): Adalah berbeza mengikut kepada penyedia perkhidmatan yang anda pilih.
 

Cara Penggunaan: Pilih penyedia perkhidmatan Voip dari laman web di bawah. Muat turun (Download) perisian (software) yang telah disediakan di laman web mereka. Masukkan Id dan katalaluan (password) yang diberikan setelah anda membeli kredit dari kami.

Untuk maklumat tambahan, anda juga dibenarkan untuk membuat percubaan panggilan setelah anda mendownload software dari laman web mereka dan software tersebut adalah percuma.
 

Rynga Voip LowRateVoip 12voip
Voipbuster Voipcheap Voipdiscount
Poivy Freecall Sparvoip
Voipstunt Nonoh Justvoip
Voiparound SmartVoip Netappel
Voipstunt

 

SMSDiscount


Harga

  • Pembayaran dibuat hanya menggunakan akaun Maybank SAHAJA
  • Nombor akaun pembayaran akan diberikan kepada anda setelah anda memberikan emel kepada kami. Sila rujuk pembayaran

 

Harga Istimewa setiap bulan

  • Bulan Jun - sehingga 14 Jun 2010, kami menjual semua voip berharga LE50 @ RM30
     
  • [Tamat] Harga istimewa bulan Mac - sehingga 1 april 2010, hanya LE50 untuk semua jenis voip. Kepada pembeli setia hottopup, harga istimewa ini berlanjutan sehingga 5 April 2010. Sila tuntut harga istimewa ini sebelum tarikh tersebut luput.
     
  • [Tamat] ISTIMEWA!! Sehingga 25hb Februari 2010, harga untuk mana-mana Voip ialah RM30 (malaysia) dan LE50 (mesir). *tertakluk kepada stok (Siapa cepat dia dapat!)

 

Harga Semasa

Kredit Seunit Malaysia Jordan Kuwait Mesir
10 euro RM55 15Dinar 8Dinar LE100
  • Kadar Panggilan: -+ 0.010euro sehingga 0.020euro seminit.

Penyedia Voip