Flash Web

RapidShare - Akaun Premium

 

Rapidshare adalah tapak penyimpan fail terbesar. Anda boleh download dan upload dalam saiz fail yang dikehendaki. Akaun premium adalah pilihan terbaik jika anda inginkan kelajuan dan tanpa limit ketika mendownload.

 

Info

 

Apa itu Traffic Left?
Setiap akaun baru mempunyai 10GB traffic left, Rapidshare akan tambah 5GB ke akaun anda setiap hari. Traffic yang tidak digunakan boleh dikumpul sehingga 25GB. Contohnya, jika hari pertama anda mempunyai 10GB traffic left, kemudian anda hanya menggunakan 2Gb sahaja pada hari itu. Bermakna pada keesokan harinya anda mempunyai 13GB (10GB - 2GB + 5GB)


Apa itu Trafficshare?
Trafficshare ialah jumlah traffic yang boleh anda gunakan jika anda terdownload lebih dari jumlah traffic left yang anda ada. Jika traffic left anda tiada langsung, bermakna anda tidak boleh download langsung kecuali anda perlu beli trafficshare yang baru.


Apa itu RapidPoints?
Rapidpoint ialah point yang dikumpulkan yang mana point tersebut boleh ditukar kepada traffic (1 rapidpoint bersamaan 15mb) atau pun untuk mencipta akaun Premium yang baru selama sebulan (anda perlu kepada 10000 Rapidpoint)

 


Harga SeBulan

  • Pembayaran dibuat hanya menggunakan akaun Maybank SAHAJA.
  • Nombor akaun pembayaran akan diberikan kepada anda setelah anda memberikan emel kepada kami. Sila rujuk pembayaran.

     

    Rapids Harga
    400 RM20
    800 RM30
Bandingkan